Rasols ar trīs veidu gaļu un paipalu olu majonēzi
Foto: Ieva Opule
0 0
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
4
4 vārīti kartupeļi
vārīti kartupeļi
350 g
350 g konservēti zirnīši
konservēti zirnīši
4
4 vārītas olas
vārītas olas
2
2 vārīti burkāni
vārīti burkāni
1
1 sīpols
sīpols
4-5
4-5 marinēti gurķi
marinēti gurķi
200 g
200 g vārīts cūkas šķiņķis
vārīts cūkas šķiņķis
200 g
200 g vārīta iellopa gaļa
vārīta iellopa gaļa
200 g
200 g vārīta vistas fileja
vārīta vistas fileja
1 sauja
1 sauja dilles
dilles
Mērcei
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas svaigi malti melnie pipari
svaigi malti melnie pipari
1 TK
1 TK sinepes
sinepes
8
8 paipalu olu dzeltenumi
paipalu olu dzeltenumi
1 TK
1 TK cukurs
cukurs
1 ĒK
1 ĒK citronu sula
citronu sula
200-250 ml
200-250 ml eļļa
eļļa
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Mārtiņdienas cienasts
  • Ziemassvētku receptes
  • Gaļas salāti
  • Krievu nacionālā virtuve
  • Savu gardo versiju par visiem zināmo rasolu interneta vietnes "Facebook" domubiedru grupā "Mēs gatavojam!" piedāvā Ieva Opule. Viņa iesaka rasolu gatavot no trīs veidu gaļām, papildinot šos gardos salātus ar pašgatavotu paipalu olu majonēzi.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sagriež visas salātiem nepieciešamās sastāvdaļas kubiņos, dilles sakāpā, visu liek bļodā.

    Gatavo majonēzi. Paipalu olu dzeltenumiem pievieno sāli, cukuru un ar rokas blenderi kuļ, līdz masa paliek gaišāka, tad lēnām, tievā strūkliņā lej klāt eļļu un turpina kult, līdz masa sāk sabiezēt, tad pievieno sinepes, citronu sulu (to var aizvietot ar etiķi) un piparus pēc garšas.

    Kad majonēze gatava, pievieno to pārējām sastāvdaļām. Nu atliek tikai visu samaisīt.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form