Rauga pankūkas ar auksti kūpinātu lasi un mārrutku biezpienu
Foto: Shutterstock
5.0000 1
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
auksti kūpināts lasis
auksti kūpināts lasis
200 g
200 g biezpiens vai rikota
biezpiens vai rikota
1 ĒK
1 ĒK mārrutki
mārrutki
 
maurloki dekoram, sakapāti
maurloki dekoram, sakapāti
PANKŪKĀM
300 g
300 g milti
milti
250 g
250 g piens
piens
3 gab.
3 gab. olas
olas
100 g
100 g saldais krējums
saldais krējums
20 g
20 g raugs
raugs
1 ĒK
1 ĒK cukurs
cukurs
naža gals
naža gals sāls
sāls
 
sviests cepšanai
sviests cepšanai
  • Brokastis
  • Launags
  • Ikdienas maltītei
  • Pankūkas
  • Pasaules Virtuve
  • Rauga pankūkas no saldā krējuma būs vēl gardākas, ja tās pasniegsi ar auksti kūpinātu lasi un viegli pikantu mārrutku biezpienu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Biezpienu iztrin caur sietu, samaisa ar mārrutkiem, liek ledusskapī.

    Iejauc mīklu un liek uzrūgt.

    Cep nelielas pankūciņas izkausētā sviestā uz vidējas uguns, apbrūninot tās no abām pusēm. Pankūkas liek un papīra dvieļiem un atdzesē.

    Pankūkas izkārto uz liela, lēzena šķīvja vai paplātes, uz katras liek auksti kūpināta laša šķēli, tad karotīti mārrutku biezpiena, dekorē ar maurlokiem.

    Iesūtīja: Bēbju mamma

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form