Rauga pankūkas no saldā krējuma
Foto: DELFI
4.4286 7
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
300 g
250 g
3 gab.
20 g
1 ĒK
naža gals

Rauga pankūkas no saldā krējuma būs vēl gardākas par tradicionālajām.

Iejauc mīklu un liek uzrūgt.

Cep pankūkas uz vidējas uguns, brūnas, no abām pusēm. garšīgāk, ja cep sviestā.

Iesūtīja: Bēbju mamma

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form