
Bez zemenēm jūlijā nenotiek nekas. Saspaidītas vai sablendētas tās ir neatņemama dažādu saldo ēdienu sastāvdaļa. Taču tad, kad prāts nesas uz nerātnībām un gribas noreibt no laimes vai vienalga no kā, noderēs zemeņu un ruma mērcīte.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Pagatavošana ir patīkami vienkārša: blenderī iemetam 100 gramu zemeņu, pielejam 20 gramus ruma, ēdamkaroti cukura – un sablendējam.
Ledusskapī to var turēt trīs dienas un izmantot, kā sirds vēlas – ar kūciņu, ar saldējumu, ar pankūkām vai vienkārši pa karotītei izlaizīt tāpat.
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Tags
Piparmētras Zemenes Rums
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.