Ribiņas viskija marinādē
Foto: All Over Press
4.3333 6
4 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
2 kg
2 kg cūkas vai jēra ribiņas, viegli vārītas
cūkas vai jēra ribiņas, viegli vārītas
1 gab.
1 gab. sula un miza no apelsīna
sula un miza no apelsīna
60 ml
60 ml sojas mērce
sojas mērce
250 ml
250 ml tomātu mērce
tomātu mērce
185 ml
185 ml kola vai ingvera alus
kola vai ingvera alus
60 ml
60 ml saldā čili mērce
saldā čili mērce
30 ml
30 ml zeltainais cukura sīrups
zeltainais cukura sīrups
85 ml
85 ml viskijs
viskijs
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Līgo svētku un Jāņu receptes
  • Gaļas ēdieni
  • Šašliks un citi grila ēdieni
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Lieliska gaļas marinādes recepte viskija mīļotājiem.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Liek ribas traukā (ne metāla). Sajauc visas marinādes izejvielas, izņemot viskiju. Uzkarsē viskiju pannā un uzmanīgi aizdedzina. Pievieno viskiju marinādei, kārtīgi samaisa un visu pārlej ribiņām. Ļauj gaļai marinēties vismaz stundu, bet vislabāk - atstāt to uz nakti.

    Izņem ribas no marinādes, marinādi noliek malā. Cep vai grilē ribiņas tik ilgi, kamēr tās gatavas (cūku ribiņām jābūt labi izceptām, jērs var būt rozā).

    Marinādi lej uz pannas, uzvāra un turpina vārīt, kamēr mērce reducējas un sabiezē. Pasniedz kopā ar ribiņām un piedevām pēc izvēles.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form