Ribiņas viskija marinādē
Foto: All Over Press
4.3333 6
4 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Lieliska gaļas marinādes recepte viskija mīļotājiem.

Liek ribas traukā (ne metāla). Sajauc kopā visas marinādes izejvielas, izņemot viskiju. Uzkarsē viskiju pannā un uzmanīgi aizdedzina. Pievieno viskiju marinādei, kārtīgi samaisa un visu pārlej ribiņām. Ļauj gaļai marinēties vismaz stundu, bet vislabāk - atstāt to uz nakti.

Izņem ribas no marinādes, marinādi noliek malā. Cep vai grillē ribiņas tik ilgi, kamēr tās gatavas (cūku ribiņām jābūt labi izceptām, jērs var būt rozā).

Marinādi lej uz pannas, uzvāra un turpina vārīt, kamēr mērce reducējas un sabiezē. Pasniedz kopā ar ribiņām un piedevām pēc izvēles.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form