Cūkas ribiņas podiņā
Foto: Shutterstock
2.1429 7
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
žāvētas vai svaigas cūkas ribiņas
žāvētas vai svaigas cūkas ribiņas
 
dārzeņi pēc gaumes un pašu izvēles
dārzeņi pēc gaumes un pašu izvēles
 
krējums
krējums
 
sāls, pipari, paprika, garšvielas pēc izvēles
sāls, pipari, paprika, garšvielas pēc izvēles
 
siers
siers
  • Ēdieni podiņos
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Spēcinošām vakariņām - cūkas ribiņas ar dārzeņiem podiņā.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Žāvētas vai svaigas, marinētas ribiņas sagriež porciju gabalos un uz lielas liesmas apbrūnina pannā.

    Gaļu liek podiņā, klāt liek dārzeņus, kādi labāk iet pie sirds. Kartupeļus, kāļus, rāceņus, burkānus, ziedkāpostus, papriku, seleriju, sīpolus, ķiplociņu, zirnīšus u.t.t.

    Nedaudz ielej ūdeni, lai sautējas, un liek cepeškrāsnī cepties - apmēram 45 minūtes, līdz dārzeņi mīksti.

    Īsi pirms gatavošanas beigām pārlej krējumu un, ja vēlas, uzber rīvētu sieru.

    Gatavam podiņam var pārkaisīt svaigus zaļumus, atbilstoši sezonai.

    Iesūtīja: Mellene

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form