
Spēcinošām vakariņām - cūkas ribiņas ar dārzeņiem podiņā.
Žāvētas vai svaigas, marinētas ribiņas sagriež porciju gabalos un uz lielas liesmas apbrūnina pannā.
Gaļu liek podiņā, klāt liek dārzeņus, kādi labāk iet pie sirds. Kartupeļus, kāļus, rāceņus, burkānus, ziedkāpostus, papriku, seleriju, sīpolus, ķiplociņu, zirnīšus u.t.t.
Nedaudz ielej ūdeni, lai sautējas, un liek cepeškrāsnī cepties - apmēram 45 minūtes, līdz dārzeņi mīksti.
Īsi pirms gatavošanas beigām pārlej krējumu un, ja vēlas, uzber rīvētu sieru.
Gatavam podiņam var pārkaisīt svaigus zaļumus, atbilstoši sezonai.
Iesūtīja: Mellene