Riekstu cepumi
Foto: Shutterstock
2.0000 1
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Gardam našķim - riekstu cepumi.

Sviestu saputo ar cukuru un olām.

Miltus sajauc ar cepamo pulveri, samīca ar saputoto sviestu, pieliek krējumu, sasmalcinātus riekstus, samīca.

Mīklu sarullē garenās "desiņās", ar asu nazi sagriež slīpās, aptuveni 1-1.5 cm biezās šķēlēs, apziež ar sakultu olu un cep cepeškrāsnī.

Iesūtīja: Vineta

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form