Foto: Shutterstock
Gardam našķim - riekstu cepumi.
120Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
150 gsviests300 gmilti80 grieksti150 gcukurs1 TKcepamais pulveris1 ĒKskābs krējums2 gab.olas

Sagatavošana

1

Sviestu saputo ar cukuru un olām.

2

Miltus sajauc ar cepamo pulveri, samīca ar saputoto sviestu, pieliek krējumu, sasmalcinātus riekstus, samīca.

3

Mīklu sarullē garenās "desiņās", ar asu nazi sagriež slīpās, aptuveni 1-1.5 cm biezās šķēlēs, apziež ar sakultu olu un cep cepeškrāsnī.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!