Foto: DELFI
Riekstu - augļu konfektes būs lielisks papildinājum svētku galdam.
30Minūtes
3Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

šokolāde (baltā vai brūnā) žāvēti augļi (ananāsi apelsīni citroni plūmes u.c.) rieksti (mandeles lazdu rieksti valrieksti)

Sagatavošana

1

Sasmalcina žāvētos augļus, sasmalcina riekstus, karstā ūdens peldē izkausē šokalādi.

2

Augļus un riekstus iemaisa kausētajā šokalādē, liek masas piciņas uz folija papīra.

3

Tad ieliek saldētavā, līdz sacietē.

4

Var likt arī veselus riekstus.

Piezīmes: vienā konfektē var salikt kopā balto un brūno šokolādi.

Iesūtīja: elza

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!