Biezpiena sacepuma recepte
Foto: Shutterstock
4.2577 97
10 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Biezpiena sacepums, ko pasniedz vēl siltu - ar jogurtu, skābo krējumu vai svaigu ogu mērci, vai ēd aukstu. Vienkārši un ļoti garšīgi.

Rikotu liek bļodā, iemaisa skābu krējumu. Pievieno olas, cukuru, rīvētu citrona miziņu un visu samaisa.

Rozīnes noskalo, apviļā miltos un iemaisa mīklā.

Pievieno un iemaisa mannu. Nogaršo mīklu, ja šķiet, ka trūkst salduma, pievieno vēl cukuru, tomēr jāatceras, ka rozīnes arī dod saldumu.

Cepamo veidni ieziež ar sviestu.

Rikotas masu liek traukā un izlīdzina. Virspusē uzliek sviesta piciņas.

Trauku liek uzkarsētā cepeškrāsnī. Cep, līdz gatavs (zinu, ka daudzus tracina vārdi "cep līdz gatavs", bet tā reizēm sanāk).

Gatavības pazīmes: virsiņa zeltaina, maliņas brūnas un var redzēt, ka visa masa sacepusies. Temperatūra 180-200*C.

Iesūtīja: Lora

Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form