Rīsi ar maltās gaļas mērci
Foto: Shutterstock
4.3333 3
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Rīsi ar maltās gaļas mērci - 20 minūtēs reāli pagatavojamas vakariņas.

Noskalotus rīsus liekam aukstā ūdenī, pieberam sāli un kamēr ūdens sāk vārīties, rīsi jau "pampst", tad 10 min pavārās un vēl 5 min zem vāka uzbriest.

Pa to laiku liekam uz pannas malto gaļu, kamēr gaļa sutinās notīrām, sagriežam, pieberam riņķīšos sagrieztus sīpolus, pievienojam garšvielas - pēc ~10 min pieberam miltus, pielejam ūdeni, kad mērce sabiezē, pieliekam drusku krējumiņu.

Salātu vietā - tomātiņš, gurķītis, marinēts gurķītis, vai kas pašiem labāk garšo.

Iesūtīja: VĒSĪTE

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form