20Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
rīsi maltā gaļa garšvielas sīpoli milti skābs krējums
Sagatavošana
1
Noskalotus rīsus liekam aukstā ūdenī, pieberam sāli un kamēr ūdens sāk vārīties, rīsi jau "pampst", tad 10 min pavārās un vēl 5 min zem vāka uzbriest.
2
Pa to laiku liekam uz pannas malto gaļu, kamēr gaļa sutinās notīrām, sagriežam, pieberam riņķīšos sagrieztus sīpolus, pievienojam garšvielas - pēc ~10 min pieberam miltus, pielejam ūdeni, kad mērce sabiezē, pieliekam drusku krējumiņu.
3
Salātu vietā - tomātiņš, gurķītis, marinēts gurķītis, vai kas pašiem labāk garšo.
Iesūtīja: VĒSĪTE
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit