Foto: Shutterstock
Rīsi ar maltās gaļas mērci - 20 minūtēs reāli pagatavojamas vakariņas.
20Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

rīsi maltā gaļa garšvielas sīpoli milti skābs krējums

Sagatavošana

1

Noskalotus rīsus liekam aukstā ūdenī, pieberam sāli un kamēr ūdens sāk vārīties, rīsi jau "pampst", tad 10 min pavārās un vēl 5 min zem vāka uzbriest.

2

Pa to laiku liekam uz pannas malto gaļu, kamēr gaļa sutinās notīrām, sagriežam, pieberam riņķīšos sagrieztus sīpolus, pievienojam garšvielas - pēc ~10 min pieberam miltus, pielejam ūdeni, kad mērce sabiezē, pieliekam drusku krējumiņu.

3

Salātu vietā - tomātiņš, gurķītis, marinēts gurķītis, vai kas pašiem labāk garšo.

Iesūtīja: VĒSĪTE

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!