Risoto ar sparģeļiem, baravikām un trifeļu eļļu
Foto: Publicitātes foto
1.0000 1
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Ja produktu plauktiņā būs risoto rīsi, tad teju vienmēr varēs pagatavot izcili gardu maltīti. Atliek vien izvēlēties, ar ko to papildināt, šajā reizē šefpavārs Lauris Aleksejevs iesaka izmēģināt recepti ar sparģeļiem un baravikām.

Olīveļļā uz vidējas uguns apcep sakapātus ķiplokus un sīpolus, pievieno rīsus un baltvīnu, maisot viegli apcep. Ik pa brīdim pa kausiņam pievieno dārzeņu buljonu, tā turpina, līdz rīsi ir pusgatavi (kraukšķīgi viducī).

Tad pievieno sakapātas baravikas un sparģeļus, turpina gatavot, ik pa laikam maisot. Kad rīsi gandrīz gatavi, pievieno sāli, rīvētu sieru, maskarpones sieru un trifeļu eļļu, un atstāj zem vāka nedaudz ievilkties, nogriežot uguni.

Receptes autors: Lauris Aleksejevs.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form