
Loading...
Sastāvdaļas
350 g
350 g rīsi
rīsi80 g
80 g sviests
sviests100 g
100 g siers
siers1 g
1 g safrāns
safrāns50 g
50 g sīpoli
sīpoli1 glāze
1 glāze sausais baltvīns
sausais baltvīns1 l
1 l gaļas buljons
gaļas buljons sāls
sāls malti melnie pipari
malti melnie pipariGardais risotto milāniešu gaumē.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Pielej vīnu. Kad tas iztvaikojis, pievieno pamazām buljonu. 5 minūtes pirms beigām pievieno safrānu, rīvētu sieru, izmaisīt.
Beigās pievieno sviestu, ļauj ievilkties 3 minūtes.
Iesūtīja:
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.