Risotto milāniešu gaumē
Foto: Shutterstock
3.4000 5
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
350 g
350 g rīsi
rīsi
80 g
80 g sviests
sviests
100 g
100 g siers
siers
1 g
1 g safrāns
safrāns
50 g
50 g sīpoli
sīpoli
1 glāze
1 glāze sausais baltvīns
sausais baltvīns
1 l
1 l gaļas buljons
gaļas buljons
 
sāls
sāls
 
malti melnie pipari
malti melnie pipari
  • Ārstnieciskais uzturs
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Ikdienas maltītei
  • Itāļu nacionālā virtuve
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Rīsu ēdieni
  • Gardais risotto milāniešu gaumē.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma
    Katliņā sviestā apcep sagrieztu sīpolu, ieber rīsus. Cep, kamēr rīsi kļūst caurspīdīgi. 

    Pielej vīnu. Kad tas iztvaikojis, pievieno pamazām buljonu. 5 minūtes pirms beigām pievieno safrānu, rīvētu sieru, izmaisīt. 

    Beigās pievieno sviestu, ļauj ievilkties 3 minūtes.

    Iesūtīja: Vineta
    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form