Foto: Shutterstock
Rīsu biezputra ar āboliem - veselīgām brokastīm vai launagam.
60Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 1
2 ĒKrīsi100 gāboli25 gcukurs šķipsnasāls

Sagatavošana

1

2 ēdamkarotes rīsu noskalo, savāra verdošā ūdenī ar nomizotu vidēja lieluma (100 g) un 4 daļās sagrieztu ābolu.

2

Kad rīsi ir pilnīgi izvārījušies (pēc 20 minūtēm), pieliek 1 ēdamkaroti (25 g) smalka cukura, mazliet sāls, labi izmaisa, ļauj vēlreiz uzvārīties.

3

Tāpat pagatavo arī mannas putriņu ar āboliem.

Iesūtīja: V. Kiseļeva "Bērnu virtuve" LV izdevniecība Rīgā, 1952

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!