60Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
2 ĒKrīsi100 gāboli25 gcukurs šķipsnasāls
Sagatavošana
1
2 ēdamkarotes rīsu noskalo, savāra verdošā ūdenī ar nomizotu vidēja lieluma (100 g) un 4 daļās sagrieztu ābolu.
2
Kad rīsi ir pilnīgi izvārījušies (pēc 20 minūtēm), pieliek 1 ēdamkaroti (25 g) smalka cukura, mazliet sāls, labi izmaisa, ļauj vēlreiz uzvārīties.
3
Tāpat pagatavo arī mannas putriņu ar āboliem.
Iesūtīja: V. Kiseļeva "Bērnu virtuve" LV izdevniecība Rīgā, 1952
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit