Rīsu nūdeles ar jūras veltēm
Foto: Shutterstock
3.1429 7
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Rīsu jeb stikla nūdeles ar jūras produktiem - izsmalcināta maltītei 15 minūtēs.

Apcep 2 paprikas, pievieno garneles (lobītas, gatavas), mīdijas (savā sulā), vēža kakliņus un sauju jūras ķemmītes, kas sagrieztas nelielos gabalos, saspiestu ķiploku, garšvielas un sojas mērci.

Kamēr jūras veltes cepas, nūdeles ieliek bļodā un pārlej ar verdošu ūdeni, tā, lai pārklājas.

Pannas saturam pievieno kokosriekstu pienu un turpina karsēt, ik pa laikam apmaisot, līdz nūdeles bļodā mīkstas. Nūdeles nolej sietā, liek uz pannas un rūpīgi samaisa.

Iesūtīja: biga

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form