15Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
rīsu nūdeles2 gab.paprika1 saujagarneles bez čaulas1 saujamīdijas savā sulā1 saujavēžu astītes1 saujajūras ķemmītes1 gab.ķiploka daiviņa garšvielas sojas mērce1 gab.kokosriekstu piena bundža
Sagatavošana
1
Apcep 2 paprikas, pievieno garneles (lobītas, gatavas), mīdijas (savā sulā), vēža kakliņus un sauju jūras ķemmītes, kas sagrieztas nelielos gabalos, saspiestu ķiploku, garšvielas un sojas mērci.
2
Kamēr jūras veltes cepas, nūdeles ieliek bļodā un pārlej ar verdošu ūdeni, tā, lai pārklājas.
3
Pannas saturam pievieno kokosriekstu pienu un turpina karsēt, ik pa laikam apmaisot, līdz nūdeles bļodā mīkstas. Nūdeles nolej sietā, liek uz pannas un rūpīgi samaisa.
Iesūtīja: biga
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit