Foto: Shutterstock
Sātīgai maltītei – rīsu kotletes ar dārzeņiem. Veģetāri plācenīši ēšanai ar salātiem vai gardu mērcīti.
45Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
1 sīpols1 ĒKsviests250 grīsi500 mldārzeņu buljons no kubiņiem3 sarkana paprika1 čili8 tomāti3 TKaugu eļļa1 TKmedus40 grīvēts cietais siers4 ĒKkapāti zaļumi3 olu dzeltenumi

Sagatavošana

1

Sīpolu notīra, sakapā un apcep augu eļļā, pievieno rīsus, nedaudz pasautē, pievieno karstu buljonu un 20 minūtes sautē uz lēnas uguns.

2

Papriku un čili nomazgā, izņem sēklas, papriku sagriež gabaliņos, čili sakapā sīki. Tomātiem noņem miziņu, sakapā.

3

Pannā uzkarsē 1 ēdamkaroti eļļas, apcep dārzeņus 5 minūtes, pievieno sāli, piparus un medu.

4

Sieru, zaļumus, sāli, piparus un olu dzeltenumu samaisa ar rīsiem.

5

Masu sadala kotletītēs un apcep atlikušajā augu eļļā.

6

Pasniedz ar dārzeņiem, rotā ar diļļu zaļumiem.

Iesūtīja: Lilita

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!