Rīsu kotletes
Foto: Shutterstock
5.0000 1
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Sātīgai maltītei – rīsu kotletes ar dārzeņiem. Veģetāri plācenīši ēšanai ar salātiem vai gardu mērcīti.

Sīpolu notīra, sakapā un apcep augu eļļā, pievieno rīsus, nedaudz pasautē, pievieno karstu buljonu un 20 minūtes sautē uz lēnas uguns.

Papriku un čili nomazgā, izņem sēklas, papriku sagriež gabaliņos, čili sakapā sīki. Tomātiem noņem miziņu, sakapā.

Pannā uzkarsē 1 ēdamkaroti eļļas, apcep dārzeņus 5 minūtes, pievieno sāli, piparus un medu.

Sieru, zaļumus, sāli, piparus un olu dzeltenumu samaisa ar rīsiem.

Masu sadala kotletītēs un apcep atlikušajā augu eļļā.

Pasniedz ar dārzeņiem, rotā ar diļļu zaļumiem.

Iesūtīja: Lilita

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form