90Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
1 glāzerīsi3 glāzespiens0.5 glāzecukurs2 gab.olas1 TKvaniļa saldais krējums1.5 glāzezemenes (+zemenes mērcei)
Sagatavošana
1
Rīsus un pienu karsē ūdens peldē, ik laikam apmaisot, apmēram 1 stundu, kamēr rīsi mīksti.
2
Mazliet rīsu sajauc ar sakultām olām un pievieno pārējiem rīsiem. Iemaisa vaniļu un turpina karsēt apmēram 1 minūti.
3
Atdzesē, saputo krējumu, sajauc ar zemenēm šķēlēs un iemaisa rīsos. Atdzesē.
4
Ja vēlas, pirms pasniegšanas pārlej ar mēci, kas pagatavota, sablendējot zemenes ar cukuru pēc garšas.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit