Foto: Shutterstock
Viesību vai ikdienas desertam - rīsu krēms bez želatīna.
50Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 10
2 gab.paciņas rīsu rozīnes cukurs sāls2 gab.paciņas saldais krējums

Sagatavošana

1

Vājā sālsūdenī novāra 2 paciņas rīsu.

2

Karstos rīsos iemaisa cukuru (pēc garšas) un rozīnes.

3

Kad rīsi atdziest, iejauc 2 paciņas saputotu putukrējumu ar cukuru (jāatdzesē pilnībā, citādi putukrējums saies sviestā).

4

Pasniedz ar skābenu ķīseli, īpaši labi ar dzērveņu ķīseli.

Iesūtīja: Principessa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!