Rīsu nūdeles ar zemesriekstu mērci un zaļajiem zirnīšiem
Foto: Divi10.com
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Sātīgas pusdienas Āzijas virtuves tradīcijās – rīsu nūdeles ar pavasarīgajiem cukīni un sātīgu zemesriekstu sviesta mērci. Recepti Tasty.lv lasītājiem piedāvā bloga Divi10.com autores Justīne un Monika.

Nūdeles novāri pēc norādījumiem uz iepakojuma, tikai nenolej nost visu nūdeļu šķidrumu, tas noderēs mērcei.

Ar žuljēna vai mizojamo nazīti sagriež svaigu cukīni nūdelēs.

Pannā uz mazas uguns ielej nedaudz eļļu un kausē zemesriekstu sviestu (ja zemesriekstu sviests ir diezgan eļļains, tad eļļu neliec). Intensīvi maisot, pievieno nūdeles un nūdeļu šķidrumu.

Tad pierīvē sieru un atkal visu maisi, līdz siers izkusis. Nogriez uguni un iemaisi cukīni un zirnīšus.

Liec šķīvī un pārkaisi ar sadrupinātiem zemesriekstiem un pētersīļiem. Pasniedz kā pamatēdienu vai kā piedevu viegliem gaļas vai zivju ēdieniem.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form