Rīsu pudiņš
Foto: Shutterstock
1.6667 3
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
1 glāze
1 glāze rīsi
rīsi
2 glāzes
2 glāzes ūdens
ūdens
3 ĒK
3 ĒK rozīnes
rozīnes
100 g
100 g vīģes
vīģes
100 g
100 g dateles
dateles
naža gals
naža gals ingvera pulveris
ingvera pulveris
 
cukurs
cukurs
1 glāze
1 glāze piens
piens
2
2 olu baltumi
olu baltumi
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Pudiņi
  • Putras un biezputras
  • Pasaules Virtuve
  • Rīsu pudiņš ar datelēm, rozīnēm un vīģēm. Saldām brokastīm vai pasniegšanai viesiem.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Rīsus vāra 19 minūtes.

    Rozīnes, vīģes un dateles smalki sagriež, sajauc ar ingvera pulveri, rīsiem un pieber cukuru. Sautē uz mazas uguns un pielej nedaudz piena.

    Pudiņu atdzesē, pieliek sakultos olu baltumus, ieliek traukā, kas aprasināts ar aukstu ūdeni. Liek ledusskapī nostāvēties.

    Pirms pasniegšanas izņem no trauka un garnē ar svaigiem vai vārītiem augļiem un kanēli, ja ir vēlēšanās.

    Iesūtīja: Vineta Auziņa

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form