Foto: Shutterstock
Rīsu pudiņš ar datelēm, rozīnēm un vīģēm. Saldām brokastīm vai pasniegšanai viesiem.
90Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
1 glāzerīsi2 glāzesūdens3 ĒKrozīnes100 gvīģes100 gdateles naža galsingvera pulveris cukurs1 glāzepiens2 olu baltumi

Sagatavošana

1

Rīsus vāra 19 minūtes.

2

Rozīnes, vīģes un dateles smalki sagriež, sajauc ar ingvera pulveri, rīsiem un pieber cukuru. Sautē uz mazas uguns un pielej nedaudz piena.

3

Pudiņu atdzesē, pieliek sakultos olu baltumus, ieliek traukā, kas aprasināts ar aukstu ūdeni. Liek ledusskapī nostāvēties.

4

Pirms pasniegšanas izņem no trauka un garnē ar svaigiem vai vārītiem augļiem un kanēli, ja ir vēlēšanās.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!