Rīsu putra ar mandelēm
Foto: Shutterstock
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
0.75 glāze
1 glāze
1-1,5 glāze
0.5 glāze

Rīsu un mandeļu putra – gardām brokastīm vai launagam.

Katlā ielej ūdeni, pievieno rīsus un uzvāra. Rīsus nolej sietā, aplej ar aukstu ūdeni, liek katlā, pievieno pienu un vāra līdz gatavi, rīsus atdzesē.

Sasmalcinātas mandeles sajauc ar cukuru, pievieno nedaudz auksta, vārīta piena un sajauc ar rīsiem. Tur pat piejauc arī rozīnes, visu samaisa un pārkaisa ar rozīnēm vai mandelēm.

Iesūtīja: Ieva

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form