Rīsu putra ar mandelēm
Foto: Shutterstock
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
0.75 glāze
0.75 glāze rīsi
rīsi
1 glāze
1 glāze ūdens
ūdens
1-1,5 glāze
1-1,5 glāze piens
piens
0.5 glāze
0.5 glāze cukurs
cukurs
1 glāze
1 glāze lazdu rieksti vai mandeles
lazdu rieksti vai mandeles
 
rozīnes
rozīnes
  • Ārstnieciskais uzturs
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni bērniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Brokastis
  • Launags
  • Ikdienas maltītei
  • Putras un biezputras
  • Pasaules Virtuve
  • Rīsu un mandeļu putra – gardām brokastīm vai launagam.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Katlā ielej ūdeni, pievieno rīsus un uzvāra. Rīsus nolej sietā, aplej ar aukstu ūdeni, liek katlā, pievieno pienu un vāra līdz gatavi, rīsus atdzesē.

    Sasmalcinātas mandeles sajauc ar cukuru, pievieno nedaudz auksta, vārīta piena un sajauc ar rīsiem. Tur pat piejauc arī rozīnes, visu samaisa un pārkaisa ar rozīnēm vai mandelēm.

    Iesūtīja: Ieva

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form