Foto: Shutterstock
Rīsu, saldā krējuma un vaniļas krēms ar kanēļa sīrupu svinību desertam.
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
300 mlsaldais krējums200 mlpiens4 ĒKcukurs2 gab.olu dzeltenumi10 gželatīns vaniļa grīsi4 ĒKcukura sīrups1 TKkanēlis1 citrons, izspiesta sula

Sagatavošana

1

Izvāra rīsus.

2

Olu dzeltenumus saputo ar cukuru, maisot tievā strūkliņā pielej karstu pienu.

3

Trauku liek ūdens peldē (nevārīt), kamēr maisījums iegūst bieza krējuma konsistenci. Gatavam maisījumam liek klāt vārītus rīsus, želatīnu.

4

Traciņā samaisa kanēli ar cukura sīrupu un citronu sulu.

5

Kad krēms atdzisīs istabas temperatūrā, pakāpeniski sajauc ar saputotu saldo krējumu. Liek glāzēs vai stikla burciņās kārtām ar kanēļa sīrupu.

6

Atdzesē ledusskapī.

Iesūtīja: Illy

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!