Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Tumīgs, mazliet salds un kokosriekstiem bagāts rīsu pudiņš. Pasniedz ar mīksta mango gabaliņiem un mazliet laima sulas spirgtumam.
30Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
400 mlkokosriekstu piens300 mlūdens225 grīsi60 gpūdercukurs3 ĒKkokosriekstu skaidiņas300 gmango (sagriezts gabaliņos)1 laims (sarīvēta miziņa un sula)

Sagatavošana

1

Katliņā ielej ūdeni. Pielej kokosriekstu pienu un uzvāra. Pēc tam pieber rīsus, cukuru un kokosriekstu skaidiņas.

2

Kamēr šķidrums karsts, rīsus regulāri apmaisa. Tos vāra 20 minūtes, līdz rīsi mīksti, bet kokosriekstu piens sabiezējis.

3

Pasniedz rīsu pudiņu bļodiņās, pa virsu liekot mango gabaliņus. Tos aplaista ar laima sulu un apkaisa ar laima miziņu.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!