
Loading...
Sastāvdaļas
400 ml
400 ml kokosriekstu piens
kokosriekstu piens300 ml
300 ml ūdens
ūdens225 g
225 g rīsi
rīsi60 g
60 g pūdercukurs
pūdercukurs3 ĒK
3 ĒK kokosriekstu skaidiņas
kokosriekstu skaidiņas300 g
300 g mango (sagriezts gabaliņos)
mango (sagriezts gabaliņos)1
1 laims (sarīvēta miziņa un sula)
laims (sarīvēta miziņa un sula)Tumīgs, mazliet salds un kokosriekstiem bagāts rīsu pudiņš. Pasniedz ar mīksta mango gabaliņiem un mazliet laima sulas spirgtumam.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Katliņā ielej ūdeni. Pielej kokosriekstu pienu un uzvāra. Pēc tam pieber rīsus, cukuru un kokosriekstu skaidiņas.
Kamēr šķidrums karsts, rīsus regulāri apmaisa. Tos vāra 20 minūtes, līdz rīsi mīksti, bet kokosriekstu piens sabiezējis.
Pasniedz rīsu pudiņu bļodiņās, pa virsu liekot mango gabaliņus. Tos aplaista ar laima sulu un apkaisa ar laima miziņu.
Lai labi garšo!
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.