Rīsu pudiņš ar kokosriekstu pienu un mango
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
3.0000 3
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
400 ml
400 ml kokosriekstu piens
kokosriekstu piens
300 ml
300 ml ūdens
ūdens
225 g
225 g rīsi
rīsi
60 g
60 g pūdercukurs
pūdercukurs
3 ĒK
3 ĒK kokosriekstu skaidiņas
kokosriekstu skaidiņas
300 g
300 g mango (sagriezts gabaliņos)
mango (sagriezts gabaliņos)
1
1 laims (sarīvēta miziņa un sula)
laims (sarīvēta miziņa un sula)
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni bērniem
  • Gavēņa laika ēdieni
  • Brokastis
  • Launags
  • Pusdienas
  • Ikdienas maltītei
  • Pudiņi
  • Putras un biezputras
  • Pasaules Virtuve
  • Tumīgs, mazliet salds un kokosriekstiem bagāts rīsu pudiņš. Pasniedz ar mīksta mango gabaliņiem un mazliet laima sulas spirgtumam.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Katliņā ielej ūdeni. Pielej kokosriekstu pienu un uzvāra. Pēc tam pieber rīsus, cukuru un kokosriekstu skaidiņas.

    Kamēr šķidrums karsts, rīsus regulāri apmaisa. Tos vāra 20 minūtes, līdz rīsi mīksti, bet kokosriekstu piens sabiezējis.

    Pasniedz rīsu pudiņu bļodiņās, pa virsu liekot mango gabaliņus. Tos aplaista ar laima sulu un apkaisa ar laima miziņu.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form