Maltās gaļas sacepums ar rīsiem un tomātiem
Foto: Shutterstock
3.4000 20
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
rīsi
rīsi
3 gab.
3 gab. olas
olas
 
maltā gaļa
maltā gaļa
6 ĒK
6 ĒK piens
piens
150 g
150 g siers
siers
3
3 tomāti
tomāti
3
3 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
1
1 sīpols
sīpols
  • Gaļas ēdieni
  • Gaļas sacepumi
  • Rīsu ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Sātīgai pusdienu reizei - rīsu sacepums ar malto gaļu un siera un olu "cepuri".

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Olām atdala dzeltenumus ar baltumiem. Baltumus viegli sakuļ un sajauc ar vārītiem rīsiem.

    Karstumizturīgu trauku ietauko un kārto tajā rīsu un olbaltuma masu.

    Sakarsētā pannā viegli apcep smalcinātu ķiplociņu un sīpolu, pievieno malto gaļu un visu apcep.

    Tomātu sagriež nelielos gabaliņos un samaisa ar apcepto gaļu. Masu liek pāri rīsiem.

    Olu dzeltenumus sakuļ kopā ar pienu, iemaisa rīvēto sieru. Visu lej pāri gaļai.

    Cep iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī, līdz izveidojas zeltaini brūna garoziņa.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form