Maltās gaļas sacepums ar rīsiem un tomātiem
Foto: Shutterstock
3.3750 16
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Sātīgai pusdienu reizei - rīsu sacepums ar malto gaļu un siera un olu "cepuri".

Olām atdala dzeltenumus ar baltumiem. Baltumus viegli sakuļ un sajauc ar vārītiem rīsiem.

Karstumizturīgu trauku ietauko un kārto tajā rīsu un olbaltuma masu.

Sakarsētā pannā viegli apcep smalcinātu ķiplociņu un sīpolu, pievieno malto gaļu un visu apcep.

Tomātu sagriež nelielos gabaliņos un samaisa ar apcepto gaļu. Masu liek pāri rīsiem.

Olu dzeltenumus sakuļ kopā ar pienu, iemaisa rīvēto sieru. Visu lej pāri gaļai.

Cep iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī, līdz izveidojas zeltaini brūna garoziņa. Lai labi garšo!

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form