Rīsu un rozīņu piena zupa
Foto: Shutterstock
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Rīsu - rozīņu piena zupa brokastīm un launagam.

Katliņā uzvāra ūdeni - ~ 1/4 katliņa. Piemet šķipsnu sāls.

Pieber rīsus, nu tā, lai tie rīsi brīvi izvārītos un nepiedegtu. Rīsus vāra, līdz mīksti.

Pieber rozīnes un nedaudz pavāra. Rozīnes, kā nu garšo, man bija apmēram tik daudz, cik rīsi.

Pieber cukuru, pielej pienu tā, lai nebūtu zupa ūdeņaina, bet, lai būtu piena zupa. Vāra.

Sāli un cukuru regulē pēc garšas. Uzvāra. Piemet sviesta piciņu un gatavs!

*zupa lieliski garšo, ja tai papildus pievieno iepriekš nomērcētas, sasmalcinātas mandeles

Iesūtīja: Lora

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form