Rīsu krēms
Foto: Shutterstock
3.6250 16
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
100 g
100 g rīsi
rīsi
 
ūdens
ūdens
 
sāls
sāls
200 g
200 g saldais krējums
saldais krējums
60 g
60 g cukurs
cukurs
 
želatīns
želatīns
 
citrona miziņa, vaniļa
citrona miziņa, vaniļa
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Lieldienu receptes
  • Mātes dienas ēdieni
  • Ēdieni bērniem
  • Krēmi
  • Pasaules Virtuve
  • Viens no vienkāršākajiem un gardākajiem saldēdieniem - rīsu krēms ar saldo krējumu! Ēd tāpat vai ar ogu ķīseli!

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Rīsus noskalo, liek verdošā sālsūdenī un vāra līdz mīksti. Tad ūdeni nolej, rīsus notecina un atdzesē.

    Krējumu ar cukuru un garšvielām (vaniļu vai citrona miziņu) saputo, pievieno izšķīdinātu želatīnu un iecilā rīsus.

    Pilda traukā un atdzesē.

    Iesūtīja: Trīne

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form