Foto: DELFI
Rīvēti āboli ar vaniļas pudiņa mērci - vienkārši un ātri pagatavojams deserts.
25Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
3 gab.āboli2 ĒKkokosriekstu skaidiņas ĒKpersiku liķieris250 gpiens1 paciņa vaniļas pudiņa pulvera

Sagatavošana

1

Ābolus nomazgā, nomizo, rupji sarīvē, sajauc ar kokosriekstu skaidiņām, liķieri un pilda porciju trauciņos.

2

No piena un pudiņa pulvera pagatavo krēmu, sekojot instrukcijai uz paciņas, un pārlej āboliem.

3

Atdzesē ledusskapī vismaz 30 minūtes un pasniedz.

Iesūtīja: Artūrs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!