Rīvmaizē panētas kāpostu kotletes
Foto: Shutterstock
5.0000 4
8 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
0.5 glāze
1 gab.
3 gab.
sauja

Gardas kāpostu kotletes – ne tikai veģetāriešiem. Īpaši labi garšos ar skābu krējumu vai jogurta-ķiploku mērci ar zaļumiem.

Kāpostu uz rupjās dārzeņu rīves sarīvē un ar stampiņu sastampā, līdz izdalās sula. Kāpostu liek katlā un uz mazas uguns sautē, līdz sula iztvaiko.

Kāpostiem pieliek mannu un 15–20 minūtes karsē, līdz masa atlec no katla malām. Noņem no uguns, atdzesē, pieliek sasmalcinātu, sviestā apceptu sīpolu, sāli, kapātus zaļumus, olas un samaisa.

Veido mazas kotletes, apviļā rīvmaizē un cep gaiši brūnas no abām pusēm.

Iesūtīja: Artūrs

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form