Rīvmaizē panētas mencas bumbiņas
Foto: Shutterstock
6 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Mencu bumbiņas garšos īpaši labi, ja pasniegsi ar tomātu vai mārrutku mērci.

Vārītai mencai novelk ādu, izņem asaku un saspaida.

Sajauc ar vārītiem, sastampātiem kartupeļiem, pieliek olas, izkausētu sviestu, pieber sāli un piparus.

Ar rokām sajauc viendabīgu masu. No masas veido bumbiņas un apviļā tās rīvmaizē.

Cep cepeškrāsnī, ik pa laikam apgrozot vai vāra karstā eļļā.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form