40Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
20 gab.šampinjoni150 gsiers100 grīvmaize1 gab.ola0.5 gab.citrona sula sviests melnie pipari sāls
Sagatavošana
1
Šampinjonus nomazgā, nolej sietā, notīra, atdala cepurītes no kātiņiem, cepurītes appilina ar citrona sulu.
2
Sieru smalki sarīvē. Olu sakuļ ar sāli un pipariem, olā apmērcē cepurītes, tad apviļā rīvmaizē.
3
Cepurītes piepilda ar sieru un izkārto padziļā traukā (tādā, kuru var likt cepeškrāsnī), kurš iepriekš ieziests ar sviestu un cep cepeškrāsnī, līdz siers izkusis un cepurītes nedaudz apcepušās.
4
No sēņu kājiņām var pagatavot mērci.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit