Foto: Shutterstock
Gardām uzkodām - ar sieru pildīti šampinjoni rīvmaizes mundierī.
40Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
20 gab.šampinjoni150 gsiers100 grīvmaize1 gab.ola0.5 gab.citrona sula sviests melnie pipari sāls

Sagatavošana

1

Šampinjonus nomazgā, nolej sietā, notīra, atdala cepurītes no kātiņiem, cepurītes appilina ar citrona sulu.

2

Sieru smalki sarīvē. Olu sakuļ ar sāli un pipariem, olā apmērcē cepurītes, tad apviļā rīvmaizē.

3

Cepurītes piepilda ar sieru un izkārto padziļā traukā (tādā, kuru var likt cepeškrāsnī), kurš iepriekš ieziests ar sviestu un cep cepeškrāsnī, līdz siers izkusis un cepurītes nedaudz apcepušās.

4

No sēņu kājiņām var pagatavot mērci.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!