Rīvmaizē panēti šampinjoni ar siera pildījumu
Foto: Shutterstock
5.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Gardām uzkodām - ar sieru pildīti šampinjoni rīvmaizes mundierī.

Šampinjonus nomazgā, nolej sietā, notīra, atdala cepurītes no kātiņiem, cepurītes appilina ar citrona sulu.

Sieru smalki sarīvē. Olu sakuļ ar sāli un pipariem, olā apmērcē cepurītes, tad apviļā rīvmaizē.

Cepurītes piepilda ar sieru un izkārto padziļā traukā (tādā, kuru var likt cepeškrāsnī), kurš iepriekš ieziests ar sviestu un cep cepeškrāsnī, līdz siers izkusis un cepurītes nedaudz apcepušās.

No sēņu kājiņām var pagatavot mērci.

Iesūtīja: Ieva

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form