30Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
250 gkarpas5 gkviešu milti10 gmargarīns50 gskābs krējums5 gsiers3 grīvmaize sāls
Sagatavošana
1
Notīrītas karpas pārdala uz pusēm, izņem asakas un sagriež porciju gabaliņos.
2
Tos pārkaisa ar sāli, apviļā miltos un cep margarīnā no abām pusēm brūnus.
3
Apceptās karpas liek veidnē, pārlej skābu krējumu, pārkaisa sarīvētu sieru, rīvmaizi un cep cepeškrāsnī 10-15 minūtes.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit