Rudens dārzeņu zupa ar kausēto sieru
Foto: DELFI
2.7500 4
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1
1 sīpols
sīpols
4
4 kartupeļi
kartupeļi
3
3 burkāni
burkāni
100 g
100 g kabacis
kabacis
100-150 g
100-150 g ķirbis
ķirbis
300 g
300 g baltās pupiņas (konservētas vai iepriekš novārītas)
baltās pupiņas (konservētas vai iepriekš novārītas)
1,5 l
1,5 l buljons
buljons
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas garšaugi
garšaugi
100 g
100 g kausētais siers
kausētais siers
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Dārzeņu zupas
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Rudens ir pateicīgs laiks zupu gatavošanai. Saliekot kopā visu iespējamo, ko sniedz dārza veltes šajā laikā, sanāks izcili laba zupa! Papildu sātam – kausētais siers un par gaļas trūkumu neviens nesūdzēsies.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sagriež sīpolu smalkos gabaliņos. Nomizo un kubiņos sagriež burkānus un kartupeļus. Sagriež arī ķirbi un kabaci vienlīdz lielos gabaliņos.

    Sakarsē pannā eļļu, apcep caurspīdīgus sīpolus uz lēnas uguns. Pievieno burkānus un dažas minūtes apcep.

    Katlā liek kartupeļus, pārlej ar bujonu un liek vārīties. Kolīdz ūdens vārās, pievieno apceptos burkānus un sīpolus.

    Kad dārzeņi jau gandrīz mīksti, pievieno kabaču, ķirbju gabaliņus, pupiņas, apmaisa un vāra līdz gatavībai.

    Iemaisa kausēto sieru, garšvielas un vēl dažas minūtes pavāra.

    Zupa garšo vēl labāk nākamajā dienā, kad visas garšas labi savilkušās.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form