Rupjmaize ar ievārījumu un sieru
Foto: Divi10.com
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Lai baudītu ko garšīgu, reizēm vajag tik maz! Šis ir našķis, kas liks atcerēties bērnības ievārījuma maizītes – rupjmaizes šķēlītes, kas apziestas ar ķiršu ievārījumu. Bet, lai garša būtu pikantāka, virsū uzliktas arī cietā siera šķēlītes, sēkliņas un mazliet timiāna aromātam.

Vienkāršo recepti piedāvā bloga Divi10.com autores Monika un Justīne.

Uz maizes šķēlēm smērē ķiršu ievārījumu, tad virsū kārto plānās šķēlītēs sagrieztu cieto sieru.

Pasniedz, dekorējot ar sēkliņām un timiāna zariņiem.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form