Foto: DELFI
Bieži vien tieši izsalkuma reizēs rodas tās labākās idejas receptēm. Arī šī radusies tad, kad vēders jau burkšķējis pēc kā ēdama.
15Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
2 gab.rudzu rikas maizes2 gab.avokado200 gķirštomāti2 ĒKcitronu sula1 ĒKmajonēze1 ĒKskābais krējums pēc garšassāls pēc garšascitronpipari

Sagatavošana

1

Sagriez ķirštomātus četrās daļās un sajauc ar avokado. Apslaki ar citronu sulu un apmaisi.

2

Smalki sakapā sīpolu un pievieno bļodas saturam. Iemaisi majonēzi, krējumu, garšvielas un atstāj ievilkties.

3

Uz rudzu rikas uzliec salātus, pārber pāri pavasara dīgstus un ēd gardu muti brokastīs, launagā vai vieglās vakariņās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!