
Loading...
Sastāvdaļas
1 ĒK
1 ĒK šķīstošā kafija
šķīstošā kafija1 ĒK
1 ĒK cukurs vai medus
cukurs vai medus1 ĒK
1 ĒK ūdens
ūdens50 ml
50 ml piens (var lietot arī augu valsts pienu)
piens (var lietot arī augu valsts pienu)50 ml
50 ml viskijs ar kanēļa garšu (var aizstāt ar parastu viskiju vai degvīnu)
viskijs ar kanēļa garšu (var aizstāt ar parastu viskiju vai degvīnu) ledus
ledus kanēļa standziņas rotāšanai
kanēļa standziņas rotāšanaiSvinot Latvijas jubileju, ir īstais brīdis pārsteigt sevi un viesus ar skaistu un gardu dzērienu. Rūgteni reibinošo kokteili ar kafijas putām pagatavojusi pavāre Jevgēnija Jansone un "AlkOutlet".
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Ar piena putotāju, mikseri vai putojamo slotiņu saputo šķīstošo kafiju ar cukuru un ūdeni līdz stingrām putām. No sākuma var šķist, ka neputosies, bet vajag mazliet pacietības, putojot ilgāk. Tad viss izdosies!!
Glāzē liec ledu, pielej viskiju ar kanēļa garšu, pa virsu uzlej pienu (var izmantot arī augu valsts pienu) un virsū ar karoti uzliec saldās kafijas putas.
Rotā ar kanēļa standziņām un pasniedz.
Lai labi garšo!
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.