Rukolas salāti ar apelsīniem un mandeļu skaidiņām
Foto: Shutterstock
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Viegli, aromātiski salāti, kuriem nelielu saldumu piešķir apelsīns. Lieliski saderas ar dažādām zivīm un jūras veltēm. Var pasniegt arī kā uzkodu ar grauzdētu maizi un vistas aknu pastēti.

Bļodā liek rukolu, virs tās tīra apelsīnus, lai visas sulas, kas iztek no augļa, ietecētu salātos. Sadala augli daiviņās, kuras atbrīvo no plēvītēm.

Pa virsu liek nelielu sauju ar pupu dīgstiem un visu uzmanīgi izcilā. Pārkaisa ar mandeļu skaidiņām.

Nelielā bļodiņā vai mērces traukā samaisa salātu mērci: sajauc kopā citronu sulu ar eļļu un sinepēm, pēc garšas pievieno sāli un svaigi maltus melnos piparus. Samaisa.

Salātus var pasniegt ar mērci atsevišķā traukā vai uzliet uz salātiem īsi pirms pasniegšanas, salātus pēc tam nemaisot.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form