Olu baltumus atdala no dzeltenumiem. Olu dzeltenumus saputo ar cukuru. Iemaisa miltus un iecilā stingrās putās sakultus olu baltumus.
Mīklu izlej uz cepamā papīram, kas ieklāts plātī un cep līdz smuki zeltaina paliek. Tikai nepārcep, jo tad tinot lūzīs.
Pildījumu liec kāds, tik ienāk prātā. Esmu likusi pat saldējumu, tikai tad, tas biskvīts kārtīgi jāatdzesē.
P.s. svarīgi pēc izcepšanas uzreiz uzgāzt to plāksni uz virtuves dvielīša, kas pārkaisīts ar smalko cukuru, noņemt cepampapīru un ar visu dvielīti sarullēt. Pēc tam atdzisušu rullē vaļā, pilda un rullē atkal ciet.
Iesūtīja: Laima
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit