Rupji rīvētas ķirbju pankūkas
Foto: Shutterstock
5.0000 3
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
2 gab.
50 g
0.5 TK

Ķirbju pankūkas, kuras ēd ar brūkleņu vai dzērveņu ievārījumu un skābo krējumu.

Ķirbi sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves skaidiņās, sajauc ar olām, miltiem, šķipsnu sāls.

Cep uz pannas sakarsētā eļļā pankūkas,līdz tās ir zeltainas no abām pusēm. Ēd ar brūkleņu vai dzērveņu ievārījumu un skābu krējumu.

Iesūtīja: Emy

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form