Rupjmaizes kārtojums ar svaigo sieru un balzamu
Foto: Ziemassvētku kulinārijas akadēmija
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Recepti iesaka Ziemassvētku kulinārijas akadēmija, ko decembrī rīkoja "3 pavāru restorāns Tam labam būs augt" un "Boržomi". Tautā iemīļotais rupjmaizes kārtojums – šķiet jau, ka neko jaunu tur vairs nevar sagaršot, taču, lūk, šis deserts atšķirīgā versijā, kas atklāj jaunas garšas.

Rīvmaizei pievieno pūdercukuru, upeņu sulu un izmaisa līdz viendabīgai masai.

Lej balzamu katliņā un pievieno cukuru – uz vidējas uguns novāra līdz sīrupa konsistencei.

Atdzesē un pievieno svaigajam sieram. Visu izmaisa.

Balto šokolādi izkausē ūdens peldē. Biezpienam pievieno cukursīrupu, izmaisa un pievieno izkausēto šokolādi.

Izmaisa. Kārto sastāvdaļas.

Pasniedz ar ievārījumu, svaigām dzērvenēm un dažādām sukādēm.

Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form