Foto: DELFI
Viekāršais, bet ļoti gardais rupjmaizes kārtojums.
30Minūtes
3Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

grauzdēta rupjmaize ievārījums saldais krējums

Sagatavošana

1

Ar gaļas maļamo mašīnu samaļ sakaltētu rupjmaizi (maize ir sagriezta plānās šķēlītēs, pirms tam sagrauzdē cepeškrāsnī uz vidējas uguns, lai būtu cieta un brūnas).

2

Kad samalts, pielej klāt maizei nedaudz kādu skābenu sulu, piemēram, ābolu, un ar karoti maisa tā, lai sula sasūcās vienmērīgi un lai masa sanāk irdena.

3

Tad liek kārtām - maize - ievārījums (man vislabāk patīk dzērveņu vai upeņu - saldie neder), putukrējums - u.t.t.

4

Jo plānākas kārtiņas jo labāk.

Iesūtīja: bece

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!