30Minūtes
3Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
grauzdēta rupjmaize ievārījums saldais krējums
Sagatavošana
1
Ar gaļas maļamo mašīnu samaļ sakaltētu rupjmaizi (maize ir sagriezta plānās šķēlītēs, pirms tam sagrauzdē cepeškrāsnī uz vidējas uguns, lai būtu cieta un brūnas).
2
Kad samalts, pielej klāt maizei nedaudz kādu skābenu sulu, piemēram, ābolu, un ar karoti maisa tā, lai sula sasūcās vienmērīgi un lai masa sanāk irdena.
3
Tad liek kārtām - maize - ievārījums (man vislabāk patīk dzērveņu vai upeņu - saldie neder), putukrējums - u.t.t.
4
Jo plānākas kārtiņas jo labāk.
Iesūtīja: bece
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit