Sacepums ar bekonu un maizi
Foto: Shutterstock
0 0
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
8 gab.
8 gab. rupjmaizes šķēles
rupjmaizes šķēles
8 šķēles
8 šķēles kūpināts bekons
kūpināts bekons
1 gab.
1 gab. sīpols
sīpols
100 g
100 g siers
siers
200 ml
200 ml piens
piens
200 ml
200 ml vistas buljons
vistas buljons
1 ĒK
1 ĒK kviešu milti
kviešu milti
saujas
saujas ķirbju sēklas
ķirbju sēklas
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas melnie pipari, malti
melnie pipari, malti
  • Citi ēdieni
  • Gaļas ēdieni
  • Gaļas sacepumi
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Sacepums, kurš "piesies" dūšu pat malkas cirtējam - tik sātīgs tas ir. Turklāt, tas ir ielisks veids, kā vari izmantot vakardienas maizi.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Cepamo veidni ietauko ar sviestu.

    Sasmalcina sīpolus. Sarīvē sieru.

    Sakarsē pannu (bez taukvielām) un apcep bekona šķēles, līdz tās ir kraukšķīgas. Noņem tās no pannas un taukos apcep sīpolus.

    Pievieno miltus, maisot apcep, tad pakāpeniski pievieno pienu un buljonu un dažas minūtes sautē. Pievieno sāli un piparus, mērcē iemaisa 2/3 siera.

    Veidnē pamīšus liek maizes un bekona šķēles, pārlej ar mērci, pārkaisa ar atlikušo sieru un pārber ar ķirbju sēklām. Liek krāsnī uz 20 minūtēm.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form