Foto: Shutterstock
Sacepums, kurš "piesies" dūšu pat malkas cirtējam - tik sātīgs tas ir. Turklāt, tas ir ielisks veids, kā vari izmantot vakardienas maizi.
40Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

8 gab.rupjmaizes šķēles8 šķēleskūpināts bekons1 gab.sīpols100 gsiers200 mlpiens200 mlvistas buljons1 ĒKkviešu milti1 saujaķirbju sēklas pēc garšassāls pēc garšasmelnie pipari, malti

Sagatavošana

1

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Cepamo veidni ietauko ar sviestu.

2

Sasmalcina sīpolus. Sarīvē sieru.

3

Sakarsē pannu (bez taukvielām) un apcep bekona šķēles, līdz tās ir kraukšķīgas. Noņem tās no pannas un taukos apcep sīpolus.

4

Pievieno miltus, maisot apcep, tad pakāpeniski pievieno pienu un buljonu un dažas minūtes sautē. Pievieno sāli un piparus, mērcē iemaisa 2/3 siera.

5

Veidnē pamīšus liek maizes un bekona šķēles, pārlej ar mērci, pārkaisa ar atlikušo sieru un pārber ar ķirbju sēklām. Liek krāsnī uz 20 minūtēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!