Rupjmaizes un biezpiena krēma kārtojums
Foto: Shutterstock
5.0000 4
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
100 g
100 g biezpiens
biezpiens
100 g
100 g saldais krējums
saldais krējums
250 g
250 g rupjmaize
rupjmaize
50 g
50 g ābolu biezenis
ābolu biezenis
pēc garšas
pēc garšas "Dr.Oetker" kanēļa cukurs
"Dr.Oetker" kanēļa cukurs
 
Laiks būt radošam
Laiks būt radošam
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Kārtojumi un šarlotes
  • Pasaules Virtuve
  • Tradicionālais rupjmaizes un biezpiena krēma kārtojums.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sabriedušu rupjmaizi sarīvē, sajauc ar kanēļa cukuru pēc garšas. Visu uz pannas nedaudz apbrūnina.

    Biezpienu izberž caur smalku sietiņu. Saldo krējumu saputo ar atlikušo cukuru, pievieno biezpienam un lēnām samaisa.

    Kārto saldēdiena traukā: rupjmaize, ābolu biezenis, biezpiena masa.
    Var likt kārtās arī ievārījumu, vēlams – skābu. Arī putukrējumu, medu utt.

    :!recepte::

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.