Foto: Shutterstock
Sacepums 'Ekspresis'no maltās gaļas un saldētiem dārzeņiem.
60Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
600 gliellopa vai aitas maltā gaļa400 gcietais siers1 glāzeskābs krējums1 glāzemajonēze1 gab.ola saldēti dārzeņi (maisījums)2 ĒKolīveļļa maltie melnie pipari sāls

Sagatavošana

1

Krējumu sajauc ar majonēzi, pievieno olu.

2

Maltai gaļai pieber sāli, piparus un samīca. Masu liek ar sviestu ieziestā formā, pa virsu saliek dārzeņus (kāposti, sīpoli, tomāti, burkāni, pupiņas), krējumu, apber ar rīvētu sieru un cep līdz gatavs.

3

Pirms pasniegšanas izņem no formas, sagriež gabaliņos un pārkaisa zaļumus.

Iesūtīja: Anda

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!