Sacukurotie citroni ar rumu
Foto: DELFI
Loading...
Sastāvdaļas

Sacukurotie citroni ar rumu un Jamaikas pipariem.

Sastāvdaļas 2 burkām pa 300 ml.

Citronus nomazgāt karstā ūdenī, nosusināt, sagriež 4 daļās. Katru ceturto daļu sagriezt 0,5 cm lielos gabaliņos.

Katlā likt cukuru, pieliet rumu, vārīt uz vidējas uguns, ik pa laikam apmaisot, 5 minūtes līdz veidojas sīrups.

Piparus un čili saberzt kopā ar sāli un likt kopā ar citrona gabaliņiem-sīrupā. Uzlikt vāku, vārīt uz lēnas uguns 10-15 minūtes.

Burkas "applaucē" ar verdošu ūdeni, apgriež otrādi un ļauj ūdenim notecēt. Sacukurotos citronus liek burkās, burkas aizvāko, atdzesē-apgriežot laiku pa laikam burkas.

Iesūtīja: Ieva

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form