
Loading...
Sastāvdaļas
275 g
275 g biezpiens
biezpiens50 g
50 g rīvēts mocarellas siers
rīvēts mocarellas siers2 gab.
2 gab. olas
olas50 g
50 g milti
milti pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls1 TK
1 TK cepamais pulveris
cepamais pulveris tomāti
tomāti Vidusjūras garšvielas
Vidusjūras garšvielasBiezpiena plātsmaize vai sacepums – sauc, kā gribi, jo tam nav nozīmes, visu izšķir garša, kas ir ļoti laba. Pa virsu liec tomātus, plānas kabaču šķēles, papriku, sīpolus – kas nu vien ienāk prātā un kas labāk garšo! Derēs gan brokastīm, gan vieglākām vakariņām.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Biezpienu, sieru, olas, miltus, cepampulveri samaisa un klāj uz ar cepampapīru izklātas pannas. "Tasty" padoms – miltu vietā var izmantot auzu klijas.
Pāri kārto šķēlēs sagrieztu tomātu un pārkaisa ar Vidusjūras garšvielu maisījumu.
Liek iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180 grādos apmēram 40 minūtes.
Lai labi garšo!
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.