Sāļā suši torte ar Filadelfijas sieru un lasi
Foto: Privātais arhīvs
4.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
 
suši rīsi
suši rīsi
 
nori lapas
nori lapas
 
rīsu etiķis
rīsu etiķis
 
cukurs
cukurs
 
sāls
sāls
 
Filadelfijas siers
Filadelfijas siers
 
avokado
avokado
 
lociņi
lociņi
 
kūpināts lasis
kūpināts lasis
 
Sezama sēklas
Sezama sēklas
 
vāŗīta ola
vāŗīta ola
 
vasabi
vasabi
 
marinēts ingvers
marinēts ingvers
 
sojas mērce
sojas mērce
  • Ikdienas maltītei
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Zivju un jūras produktu salāti
  • Pasaules Virtuve
  • Ja tev nepatīk suši rullēšanas process, bet suši ļoti garšo, izmēģini tos tortes jeb salātu kārtojuma formā. Tajā izmanto tradicionālās suši sastāvdaļas, kuras liec konditorejas riņķī, un kārtām pievieno sastāvdaļas, kas tev šķiet tīkamas. Receptei nav noteiktu proporciju, jo šoreiz labāk noderēs gatavošana uz aci jeb pēc sajūtām. Lieliskās garšas noslēpums ir rīsu pareiza novārīšana, viss pārējais – improvizācija. Recepti iesaka gardēde Evita Lindersone.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Vāri suši rīsus pēc instrukcijas, kas norādīta uz paciņas.

    Mazā katliņā ielej rīsu etiķi, kuram pievienots cukurs un sāls.

    Nedaudz uzsildi, lai viss ātrāk izkūst.

    Lej šķidrumu klāt rīsiem un izmaisi ar koka karoti.

    Atdzesē rīsus.

    Sagriez nori lapas un iemaisi tās rīsos.

    Izmantojot konditorejas riņķi, kārto salātus pa porcijām uz servējamā šķīvja.

    Pirmajā kārtā liec rīsus, piespied. Pēc tam – Filadelfijas sieru, avokado, lociņus, kūpinātu lasi, sezama sēklas, vārītu olu.

    Dekorē ar vasabi, marinētu ingveru un aplej ar sojas mērci.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form