Sāļā torte ar fetas sieru un tunci
Foto: Shutterstock
3.6667 3
10 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
 
tostermaize
tostermaize
300 g
300 g fetas siers
fetas siers
300 g
300 g biezpiens
biezpiens
200 g
200 g majonēze
majonēze
1 gab.
1 gab. maza buntīte dilles
maza buntīte dilles
1 gab.
1 gab. maza buntīte pētersīļi
maza buntīte pētersīļi
1
1 citrona sula
citrona sula
2
2 ķiploka daivas
ķiploka daivas
1
1 sarkanais sīpols
sarkanais sīpols
400 g
400 g konservēts tuncis savā sulā
konservēts tuncis savā sulā
300 g
300 g gurķi
gurķi
300 g
300 g lapu salāti
lapu salāti
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Tortes un kūkas
  • Pasaules Virtuve
  • Garda sāļā torte ar fetas sieru, tunci un svaigiem dārzeņiem būs kaut kas pavisam neparasts svētku galdam.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Fetas sieru, smalki samaltu biezpienu, majonēzi, sasmalcinātus zaļumus, citrona sulu un sakapātus ķiplokus sastāvdaļas sajauc viendabīgā krēma masā.

    Tuncim nolej šķidrumu, gurķus sagriež šķēlēs, sīpolu smalki sakapā.

    Nelielā bļodā sajauc tunci ar citronu sulu, sāli un sarkanā sīpola gabaliņiem. Atstāj uz dažām minūtēm ievilkties.

    Sendviča šķēles izkārto kūkas veidnē un ieziež ar 1/3 krēma masas, kārto saplucinātas salātu lapas, svaigo gurķu šķeles un tunča masu.

    Liek nākamo sendviču kārtu, atkārtoti apziež ar 1/3 krēma masu un izkārto atlikušos salātus, gurķus un tunča masu.

    Tad seko pēdējā kārta ar maizi, to apziež ar atlikušo krēma masu, atliekot arī malu apsmērēšanai. Veidni liek ledusskapī vismaz uz 2 stundām.

    Kad kūka izņemta no veidnes, apsmērē malas ar atlikušo krēmu un dekorē ar zaļumiem, gurķa šķēlēm vai ko citu.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form