Sāļā tostermaizes torte ar krēmsieru un kūpinātu lasi
Foto: Shutterstock
3.1667 6
Sarežģītība: viegli
Pasniegt nākamajā dienā

Bagātīga tostermaizes sāļā torte krēmsietu un kūpinātu lasi.

Tostermaizēm nogriež garozas. Krēmsieru samaisa ar bezpiedevu jogurtu, sasmalcinātu lasi un kapātiem zaļumiem. Izklāj kēksa veidni ar pārtikas plēvi tā, lai plēvs maliņas sniegtos vismaz pāris centimetrus pāri veidnes malām.

No tostermaizēm kēksa formā veido pamatni, pārklāj to ar krēmu, tad liek nākamo maizes kārtu, tad atkal krēmu, tā turpinot, kamēr izbeidxas sastāvdaļas. Kombainā garozas sasmalcina un pēdējo kārtu taisa no tām. Uz nakti liek ledusskapī, lai savelkas.

Nākamajā dienā, pieturot aiz pārtikas plēves, izceļ kūku no veidnes. Pārziež saldo krējumu, kas sakults bez cukura. Dekorē pēc izvēles.

Dekoram, piemēram, lasis, labi der ar garnelēm, olām, mākslīgo kaviāru, kādu olīvu vai puravu.

Iesūtīja: Kengurs

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form