Foto: Shutterstock
Bagātīga tostermaizes sāļā torte krēmsietu un kūpinātu lasi.
30Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

tostermaize bezpiedevu krēmsiers bezpiedevu jogurts kūpināts lasis kapāti zaļumi saldais krējums

Sagatavošana

1

Tostermaizēm nogriež garozas. Krēmsieru samaisa ar bezpiedevu jogurtu, sasmalcinātu lasi un kapātiem zaļumiem. Izklāj kēksa veidni ar pārtikas plēvi tā, lai plēvs maliņas sniegtos vismaz pāris centimetrus pāri veidnes malām.

2

No tostermaizēm kēksa formā veido pamatni, pārklāj to ar krēmu, tad liek nākamo maizes kārtu, tad atkal krēmu, tā turpinot, kamēr izbeidxas sastāvdaļas. Kombainā garozas sasmalcina un pēdējo kārtu taisa no tām. Uz nakti liek ledusskapī, lai savelkas.

3

Nākamajā dienā, pieturot aiz pārtikas plēves, izceļ kūku no veidnes. Pārziež saldo krējumu, kas sakults bez cukura. Dekorē pēc izvēles.

4

Dekoram, piemēram, lasis, labi der ar garnelēm, olām, mākslīgo kaviāru, kādu olīvu vai puravu.

Iesūtīja: Kengurs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!