Biezpiena sacepums ar garšaugiem
Foto: Shutterstock
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Vienkāršs un garšīgs sāļais biezpiena sacepums ar dillēm, lociņiem un pētersīļiem. Ēdams gan silts, gan atdzesēts.

Lielā bļodā ber biezpienu. Pievieno miltus, olas, sarīvēto sieru, sāli un piparus. Kārtīgi samaisa. Dilles, lociņus un pētersīļus smalki sakapā un iecilā biezpiena masā.

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180°C. Ieklāj sacepuma traukā cepampapīru.

Biezpiena masu ielej traukā. Liek cepeškrāsnī un cep aptuveni 45 minūtes, līdz virsa zeltaini brūna. Sacepumu pasniedz siltu ar skābo krējumu vai atdzesētu.

Lai labi garšo!

Comment Form