150Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
iztīrītas salakas sakulta ola milti liesa majonēze mazliet ūdens pēc garšassāls ķiploka daiviņas dilles
Sagatavošana
1
Īpaši vienkārša recepte – salakas iztīra, uz pannas ātri apcep. To dara pa vienai minūtei no katras puses. Pirms tam katru zivtiņu apviļā miltos un sakultā olā.
2
Tad gatavo majonēzes mērci – ņem majonēzi, kura nav tik trekna, pievieno nedaudz ūdeni, sāli, labi daudz saspiestu ķiploku daiviņu un sakapātu diļļu.
3
Salakas izkārto slāņos bļodā, pārlej ar majonēzes mērci, tā, lai visas zivtiņas būtu apņemtas. Atstāj sasūkties divas stundas, tad pasniedz.
Iesūtīja: Silvija
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit