Sāļās kabaču pankūkas ar ķiplokiem un zaļumiem
Foto: Privātais arhīvs
2.8333 12
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Sāļās kabaču pankūkas ar ķiplokiem un kapātiem zaļumiem īpaši labi garšo ar karoti vēsa skābā krējuma. Recepti iesaka Silvija Ozoliņa.

Kabaci sarīvē uz rupjās rīves, liek bļodā, pievieno caur spiedi izspiestas ķiploka daiviņas, sakapātus zaļumus un pārējās sastāvdaļas. Visu samaisa.

Pannā, sakarsētā eļļā, ar karoti liek mīklu un cep pankūkas, līdz tās ir zeltainas no abām pusēm.

Pasniedz ar skābu krējumu.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form