Sāļās kabaču pankūkas ar ķiplokiem un zaļumiem
Foto: Privātais arhīvs
2.6923 13
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1
1 neliels kabacis
neliels kabacis
2 ĒK
2 ĒK rīsu milti
rīsu milti
2
2 olas
olas
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
 
pētersīļi un dilles
pētersīļi un dilles
2
2 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Ikdienas maltītei
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pankūkas
  • Pasaules Virtuve
  • Sāļās kabaču pankūkas ar ķiplokiem un kapātiem zaļumiem īpaši labi garšo ar karoti vēsa skābā krējuma. Recepti iesaka Silvija Ozoliņa.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Kabaci sarīvē uz rupjās rīves, liek bļodā, pievieno caur spiedi izspiestas ķiploka daiviņas, sakapātus zaļumus un pārējās sastāvdaļas. Visu samaisa.

    Pannā, sakarsētā eļļā, ar karoti liek mīklu un cep pankūkas, līdz tās ir zeltainas no abām pusēm.

    Pasniedz ar skābu krējumu.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form