
Loading...
Sastāvdaļas
1
1 neliels kabacis
neliels kabacis2 ĒK
2 ĒK rīsu milti
rīsu milti2
2 olas
olas pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls pētersīļi un dilles
pētersīļi un dilles2
2 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņasSāļās kabaču pankūkas ar ķiplokiem un kapātiem zaļumiem īpaši labi garšo ar karoti vēsa skābā krējuma. Recepti iesaka Silvija Ozoliņa.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Kabaci sarīvē uz rupjās rīves, liek bļodā, pievieno caur spiedi izspiestas ķiploka daiviņas, sakapātus zaļumus un pārējās sastāvdaļas. Visu samaisa.
Pannā, sakarsētā eļļā, ar karoti liek mīklu un cep pankūkas, līdz tās ir zeltainas no abām pusēm.
Pasniedz ar skābu krējumu.
Lai labi garšo!
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.